Tjena

Klockan är halv sju och det är sommarlov, vad gör Amanda uppe??
Jo hon ska iväg och jobba, med start klockan sju. Så har varit uppe sen halv sex. Det är roligt värre.
Jag har även halvsovit från fyra till halv sex, eftersom solen fucking lös rakt in i mitt rum -.- Pappa, ge mej nya persienner NU!
Har även kollat lite på soluppgången, det är inte ofta jag gör det på sommaren ;)
Nej nu måste jag snart dra iväg och tjäna lite pengar, men tänkte bara skriva lite snabbt :)
Puss! ♥

20 juni

Fyra dagar sen senast, saknat mig? Jag vet att ni har det!
I alla fall så har jag inte haft ork, har knappt suttit vid datorn nånting, har jobbat, har varit med Jakob och har mest chillat. Det har inte varit jättebra väder, har inte kunnat vara ute så mycket, men i torsdags så brände jag ansiktet, det var najs. Men det är i alla fall borta nu och nu är jag mer brun är röd, det är också rätt najs.
Har spenderat helgen hemma med familjen, eftersom Jakob har varit och spelat i Stockholm. Fredagkvällen var en riktig tjejkväll, jag och mamma var själva hemma och det var mys till tusen. Kollade på en tjejfilm och snackade tjejsnack. Mysigt var det i alla fall!
Lördagen kollade man lite grann på Victoria och Daniels bröllop, mest för att man skulle få syn på Jakob och resten av orkestern, men jag såg aldrig dom. I alla fall var det ett väldigt fint bröllop :)
Mamma och jag har även diskuterat allas klänningar, rätt roligt det där ;)
Lördagkväll var jag och brorsan själva hemma, så vi körde på vår "tradition" med tacos i soffan och kollade på Troja. Haha, vi gör alltid det, helt konstigt. Aja, vi kollade på tre filmer och jag fick foton och videos på löpande band av mamma och pappa, som var och kollade på Johan Glans!!!!! Hur avundsjuk får man bli??
Gick i alla fall och la mig vid ett, och nu är det söndag.
Blir att sticka till Nova idag med familjen + Jakob, handla lite sommarkläder osv. Kul, kul.
Skriver ikväll sen igen :)
Ska faktiskt försöka uppdatera lite bättre än vad jag har gjort nu, hehe..
Jobb hela nästa vecka, kommer nog däcka. Upp halv sex varje morgon, trevligt..
Men aja, hoppas alla har ett najs sommarlov.
Puss! ♥

Veckan hittills

Det har ju varit lite tunt med blogginlägg på sista tiden, men jag har annat för mig, och tankarna är på annat håll, som ni kanske förstår av tidigare inlägg..
Men aja, tänkte att det var dags att skriva lite. Har börjat sommarjobba lite nu, och kul är det :)
Började igår, och jobbade fram tills tre och sen satt man i möte i två timmar. Mina ögon höll på att gå i kors och jag somnade nästan, men det var väl viktig information som man borde ta del av. Jag tror jag lär mig ;)
Hade i alla fall en bra första dag, och efter jobbet så blev det gymmet för första gången på mer än två veckor, och idag har jag träningsvärk i halva kroppen.
Efter träning kom Camilla och Jakob till mig, och vi drog till donkan och käkade lite och min träning var helt borta igen. Aja. Sen kom Martin också och sen drog vi hem till mig och kollade på film osv och hade trevligt :) Camilla sov över och vi slöade fram till ett idag. Var ledig idag så var rätt chill. Hade ju tänkt sitta ute och mysa, men då åskar och regnar det?? Möög.
I morgon blir det jobb igen, börjar klockan sju så det blir upp klockan halv sex. Roligt värre. Men det är väl värt det sen när man får money money ;)
Efter jobb så ska jag till vårdcentralen och få spruta, uuuuuusch. Det är dock den sista sprutan av tre, chill! Sen hem till Jakob och sover där :) Och sen ska det bli fint väder så blir nog en del schtek där ;)
Hehe, aja nu ska jag ut och sitta lite, fint väder nu i alla fall.
Puss! ♥


Jobb idag

Yesbox idag var det jobb som gällde.. :)
Så upp rätt tidigt, har inte sovit alls mycket i natt, vaknade hemma hos Jakob och sen iväg in till stan.
Rätt så drygt jobb, hade inte så mycket att göra, men aja så träffade man kändisar osv ;)
Johan Glans is in Eslöv ;) Haha, så kan det gå.

Ska snart iväg på 18års fest, och sen sover Jakob här så kommer nog inte skriva så mycket mera idag, blir nog isf mer i morgon :) Ska försöka klämma in en träning i morgon också.
Aja, hoppas ni haft en kul helg!♥


Bjuder på en gammal bild!

Student ikväll :)



URSÄKTA MITT ANSIKTE men jag är inte speciellt fixad på bilden ;) Regn och dimma tar på smink och hår vet ni.
Ska dock börja fixa mig om en stund tror jag, så allt är perfa (hehe) tills ikväll.
Ska hem till Jakob, för hans syster tar studenten, grattis till henne! Och hon har förresten världens bästa namn också ;)

Avslutning

Jadåå, då har man slutat nian nu och har slutat grundskolan och jag får skita i skolan om jag vill ;)
Det tänker jag dock inte göra, men fatta känslan? I alla fall så har det regnat hela dagen, jag har gått i klänning, i brist på annat samma klänning som på lärarmiddagen, men den är fin så skit samma. Alltså inget vidare sommarlovsväder. Men det kommer väl hoppas vi!
Lite bilder från dagen:



9D, har gått tillsammans med er i tre år nu! Lärt mig att tycka om er, fast en del av er inte är kloka i huvet ;)
Vi har bråkat, vi har suttit i korridoren och skrikit på varanda så arga vi har varit. Vi har hittat på skit, gått på taket på Lappland i sjuan, förstört bord och stolar och väggar på Lappland, helt enkelt levt livet på Lappland.
Vi kom in på stora i åttan men dom flesta av oss tog det rätt så chill och vi fortsatte leva livet, vi började växa upp och mogna (dom flesta av oss (; ) och vi har haft tre härliga år tillsammans! Vi har skrattat tillsammans, gråtit tillsammans, kramats och pussats och vi har varit så sjukt himla bra!
Alla ni sjuka, roliga, goa människor i föredetta 9D, tack för dessa tre åren, kommer sakna er!

Bilder.

Får det ju ändå bli några eller?
Från jägers tar vi först..



Sen lärarmiddag:


Ja..

Har inte skrivit på.. två dagar?

Det har hänt lite grejer, har inte orkat skriva och kommer nog inte orka skriva så mycket heller..

Lärarmiddagen var kanon, men ja, tisdagen var livets värsta dag och jag bröt ihop totalt både på skolan, hemma hos Jakob och hemma..
Kommer bli en jobbig vecka, och några jobbiga veckor/månader framöver..
Älskar mina vänner som stöttar och är världens bästa, tack för att ni finns!
Jakob, du är den bästa, älskar dej enormt mycket ♥

Farfar, vila i frid ♥♥
Kommer sakna dig något oerhört, gör redan. Började gråta direkt när jag hörde, och grät sedan hela dagen.
Det kommer inte bli det samma utan dig, jag kan bara tänka mig den första julen..
Du kommer inte få vara där när jag tar studenten, när jag tar mitt körkort, när jag på riktigt växer upp.
Du har verkligen varit en stor del av min barndom, alla minnen med dig och farmor är obetalbara och jag kommer alltid minnas dej som världens bästa farfar. Även fast jag nog aldrig sa det så älskade jag dig, och jag gör fortfarande.
Detta kommer bli en svår tid för oss alla, du lämnade oss i sorg..
Men du har det bra nu, bättre än när du var hos oss och hade ont.
Älskar dig och saknar dej farfar! ♥

Drar snart

Yees, snart bär det av hem till Bella med en väska full med grejs. Vet inte riktigt hur jag ska göra med den, för ska även ha en liten väska med mobil osv i. Men det löser väl sig :D
Tänkte lägga upp en bild på min ouftit nu, men eftersom jag har bytt mobil så har jag även simkortet däri, och därför kan jag numera inte komma åt bilderna i gamla mobilen för att jag inte orkar byta kortet just nu ;)
Kommer dock ta nya bilder ikväll, både med mobil och kamera förmodligen. Så bilder kommer, det lovar jag er :D
Just nu så väntar jag bara på att pappa ska komma hem så vi kan dra sen, för jag pallar inte sitta här när jag vet att Bella, Camilla och Emil har helt kul hemma hos henne! :O


Så kommer väl förmodligen inte skriva mer ikväll, hörs i morgon igen! Puss! ♥


7 juni

Tjaaaa, sorry för kass uppdatering hela helgen, men är det så fint väder som det varit, så vill man inte sitta inne vid datorn. Har i alla fall haft en rolig helg med jägers, som jag kan berätta mer om sen men kan ju säga att alla hade damp, dock var det rätt roligt :)
Lördag, vaknade hos Jakob och stack sen till Nova, fyndade en snygg bikini och köpte IPHOOOONE. Haha liite nöjd ;)
Lördagkväll var det 65årskalas hos Bo, och det blev en till rolig kväll :) Sen sov Jakob hos mig, och sen söndagen så chillade man mest, solade lite och så. Så en rätt najs helg! Söndagen avslutades med lite beachhandboll och snack med Bella och Sandra :)

Sen idag så hade vi matte, fick vg i det, sen no, har höjt mig i ett ämne, göttans :D Sen spanska, har fortfarande vg i det hehe. Sen SO, och vi hade en sån frågetävling om allt vi lärt oss under högstadiet. Jag fick 38 av 45 så jag har nog ändå lärt mig rätt mycket ;)
Sen så slutade jag mohaha! Hade håla på evalet, så har nu suttit hemma sen ett ungefär. Rätt najs det.

Sen så är det ju lärarmiddag ikväll också :D Så sticker hem till Bella vid lite över fyra och fixar mig där osv, sen så är jag väl hemma igen vid lite över tolv, pallar dock inte skriva då..
Men hinner nog med nåt mer inlägg innan dess.

Snart kommer Jakob hit, ska vara här nån halvtimme :)

Skriver sen igen, puss! ♥

Ute i solen

Har precis legat och solat ute, så himla skönt alltså :)

Har dessutom haft en väldigt rolig helg, orkar inte berätta så mycket om det just nu, för ska snart ut igen.
Skriver sen igen, puss! ♥

ROOOMPAH



Sommarplågan nummer ett? ;)

Jägers idag!

Sitter just nu och diggar lite bra musik och ska snart in i duschen för att sedan äta lite snabbt, fixa mig och sen dra till Sandra och sen dra till Jäggan, allra sista högstadiejägers. Kommer nog ändå bli kul :)

Aja, har vart varmaste dagen hittills i år, så sjukt varmt har det varit! Dock är det rätt najs! Nu är sommaren här på riktigt, och jag hoppas den stannar ett par månader ;) Låg ute och solade innan, såååååå gött!

Har haft lite kamratstödjaravslutning idag i Trollsjön, missade ett par lektioner där. Rätt chill. Kommer fan sakna människorna! Så himla roligt folk! Var även på modevisning, niorna som sytt kläder gick :) Vissa var faktiskt riktigt fina! Jag vill med kunna sy :(
Har även fått reda på lite betyg idag, jag har höjt mig i två SO-ämnen!!! :D:D Så glad!
I kväll efter jägers så sticker jag hem till Jakob, sover där och kommer väl hem någon gång på eftermiddagen, för ska be pappa fixa min iphone :D:D:D
Sen iväg på kalas hos Bo, min mormors särbo typ. Kommer nog ändå bli rätt trevligt :)
Sen så får vi se om jag kanske sticker och tränar på söndag eller nåt. Har ändå inget annat för mig.

Ni hör ju att jag har en del för mig så kommer nog inte skriva så himla mycket nu i helgen ;)
Men om inte annat så uppdaterar jag satan på söndag, med bilder från jägers och kanske från kalaset också.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, och sedan bestämma mig för om jag vågar ha klackar eller om jag köttar mina fötter + att jag har skoskav på tårna. Vi får se :D

Puss! ♥

Hemma igen

Det blev inget studenttåg, det blev för stressigt :P
Men smyckesparty blev det i alla fall, och jag har fixat ett supersnyggt halsband till lärarmiddagen på onsdag!
Beställde även lite andra söta grejer, en fotlänk, en ring och två berlocker tror jag det blev :)
Så får hem dom om cirka två veckor, kommer såklart visa upp dom då ;)
Halsbandet orkar jag icke visa idag, och fast jag har bild på klänningen, så väntar jag någon dag till med att avslöja hur den ser ut.
Men jag kan säga att jag blir bara mer nöjd med den varje gång! När jag nu provade den igen för att ta foto, Bella ville se så får ju göra henne glad, så tänkte man bara shit vad snygg den är! Är glad att jag köpte den och inte den vita som jag först tänkte :) Det kommer bli skitbra.
Har även precis snabbfixat ihop en outfit till jägers i morgon. Sista jägers i högstadiet, utsparken och allt. Kommer nog bli skitkul! Så det kommer bilder därifrån också!

Och ni missade väl inte att jag kommer få en iphone om två dagar förmodligen? ;)
Alltså shit, JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAD. Kommer tjata om det i typ cirka en vecka, så säger redan förlåt för att jag kommer bli tjatig :P

Aja, nu ska jag gå och käka lite frukt :)
Puss! ♥

På lördag kanskee!!


RSS 2.0