Håkan!!

Tänkte bara lägga upp den här låten, för den är så underbart vacker att jag inte kan få nog av den!!!
Den översta är en video från Allsång på Skansen där Håkan sjunger med Mats Paulson som gjorde låten från början.



Den andra länken är där Håkan sjunger den själv, och den är om möjligt ännu finare.
Gud, kan aldrig lyssna på den här låten tillräckligt mycket!!!



31 augusti

Sista sommardagen idag. Och det var en klöddig sådan. Sol, regn, sol, regn.
Var i alla fall i skolan idag, pluggade ganska mycket, var på en exkursion med geografiläraren, faktiskt helt okej avbrott från skolan! Var vid en liten ravin strax utanför Lund, fint ställe!

Var i skolan till halv fem, sen kommer man till Centralen och då är det K-A-O-S med tågen.. Men lyckligtvis så kommer ett försenat tåg mot Eslöv bara ett par minuter efter att vi kommit dit. Så där hade jag lite tur! Var hemma lite över fem.
Har sen mest bara tagit det lugnt med Jakob, pluggat lite smått men orkar icke mer nu! Har ändå två timmars håla i morgon, så jag hinner göra det mesta då. Ibland är håltimmar bra!

Blir träning i morgon istället för idag. Jag har gjort något skumt med mitt knä så har superont så fort jag belastar det på ett speciellt sätt eller böjer det i vissa vinklar.. Riktigt jobbigt, med tanke på att det inte gör ont när jag går vanligt, så tänker jag inte på det, så gör jag något som gör riktigt ont :(
Men men!


30 augusti

Snart är det höst, enligt kalendern. Fast här är det redan höst. Ingen fin sensommar här inte, nä, nä! Regn och 12 grader ska det tydligen vara. Trist.. Men men, sånt är väl livet!
Har i alla fall varit i skolan, gjort supermycket läxor och så, så jag är väl förberedd för resten av veckan. Det gäller att ligga på topp ;)
Har även varit på sång idag, och det gick superbra. Har också tränat idag, vilket gick ännu mer superbra! Pumpade på som satan bland alla biffiga killar. Eller nä, jag pumpar inte så mycket haha!
Ska i alla fall duscha nu, skriver kanske sen ikväll!

Sängen kallar

Ska ta och lägga mig och sova nu. Börjar klockan åtta i morgon bitti igen... Sen blir det att plugga på min schemalagda tvåtimmarshåla, hatar den :P
Det funkar fortfarande inte att lägga in bilder från mobilen till datorn, så det blir inga bilder idag. Sorry.
Godnatt på er!

Skolstart

Okej, jag erkänner att jag inte pallat blogga. Dock så bär min skoldator lite av skulden, för internet har inte fungerat så som jag vill att det ska, och vi får ju inte blogga på skolans stationära datorer... Jäkla regler ;)
Nä, men jag har faktiskt haft en ganska busy vecka, om jag får säga det själv. Måndag, skolstart och träning. Tisdag, skola, och sedan in till Malmö med Alizia, för en sväng på festivalen och sedan fotboll. Som förresten var den bästa matchen av alla mina matcher. Dvs mina tre, haha! Nä men det var grym stämning, och även fast det var en besvikelse att Malmö inte gick vidare, så var alla spelarna grymt imponerande och de gjorde en kanoninsats.
Onsdag, skola, kör, och träning. Första körpasset på två år. Så jäkla kul!!!! Vi sjöng Lucia sånger. Japp, ni hörde rätt. Men det är lika bra, så sitter det som en smäck och är superfint till jul :)
Torsdag, skola och sedan Malmöfestivalen, Rix FM med Chris Medina och Sunrise Avenue bland annat. Skitbra kväll.
Fredag, skola och familjekväll. Vilket var grymt längesen så det var awesome.
Lördag, jobb och kalas hos Jakob för hans pappa och bror. Mysigt.
Söndag, chilla hos Jakob. Har dessutom dragit på mig en förkylning, yey.
Sitter just nu och ska plugga. Har geografiläxa att göra färdigt, natursidor att läsa igenom, danskatext att läsa och kanske förbereda lite inför redovisningar och grejer. Blir en pluggkväll med andra ord.
Nu ska jag go back to the plugg.
Tänkte försöka lägga upp lite bilder från mobilen, men den vill inte samarbeta med mig, så det får väl vänta..

Söndag

Helgen har gått åt till kalas, mys hos älsklingen och jobb. Nu är helgen över.
Jag ska in i duschen, packa upp väskor, förbereda mig inför skolstarten i morgon och därefter sova.
Jag åker in till Lund i morgon med en polare för att handla lite nödvändiga grejer inför skolstart, såsom block och kalendrar. Ska även se om vi kan hinna in om H&M, för jag har sett en skjorta och ett par skor jag vill ha! Kul, kul! :)

Ska dock börja fixa lite grann nu.
Skriver nog mer ikväll!


Kalas för mamma och mormor

Ikväll blir det släktkalas för mamma och mormor, som otroligt nog fyller år på samma dag! Världens bästa födelsedagspresent för mormor, att föda mamma liksom! :) Coolt.
Kommer i alla fall bli mysigt!

Skriver nog inte mer ikväll, gästerna kommer snart, så har inte tid med datorn mer. Ska plocka undan det sista grejset som ligger på mitt golv.
Puss!


Toppen är från H&M, ringar från Guldfynd och från Ven :)
Har svarta tajta jeans till, blev stilrent och snyggt!

Snart skolstart

Det kommer hända mycket inom den närmaste veckan.
I morgon = jobb, klippning (YES, ÄNTLIGEN) och mammas och mormors födelsedag, så kalas på kvällen med tacosbuffé och sånt mysigt! Gött!
Lördag = chilla med Jakob, det var länge sen nu!!
Söndag = jobb exakt hela dagen, inte mycket att hurra för...
Måndag = lunch på salladsbaren, favvostället i Lund, med mina favourite girls från Katte, och Alizia. HAHAHA, hon går ju numera på Polhem, så hon är inte med i vårt Katte-gäng längre!
Efter det skolstart, kommer faktiskt bli kul. På kvällen blir det träning. Säsongsstart. Längtar riktigt!
Tisdag = MALMÖMATCH!!!!!! Alizia och jag tar tåget efter skolan in till Malmö, går en runda på Malmöfestivalen och tar oss in till Swedbank Stadion för MFF-Dinamo Zagreb. Kommer bli jäkligt grymt, det kan jag säga er. Är taggad på revansch för igår, då Malmö tyvärr förlorade med 4-1 nere i Kroatien :/ På det igen!!

Kommer i alla fall bli några toppendagar nu framåt, härligt!
Tänkte mest uppdatera lite grann.
Puss! ♥


Surgubbar

Detta är något av det värsta med att jobba i en butik. SURGUBBAR som kommer till kassan och bara ska skrika och bli arga. Var väldigt nära att tappa tålamodet idag, men jag fick andas djupt och räkna till tio typ. Men jag och en kollega redde ut hela misstaget så till slut blev surgubben nöjd......
Förutom detta har det gått bra på jobbet idag, ska snart gå och lägga mig så jag får sova några timmar innan en väldigt lång dag i morgon.

Jag vet att jag skriver väldigt mycket om jobbet just nu, men det är typ det enda jag gör, haha ;D
Skriver nog igen i morgon! ♥


Snart läggdags!

Ska nog snart ta och lägga mig. I morgon blir det att jobba kväll.
Kan knappt fatta att vi börjar skolan igen om SEX DAGAR. Det känns helt sjukt, vart tog denna sommaren vägen? Svar: Den regnade bort...
"Sommaren är kort, det mesta regnar bort"
MENAR DET!!

Aja, har i alla fall fått lön för mödan på jobbet, fick lite cash idag, gött!

Skriver nog i morgon igen innan jag sticker till jobbet.
Godnatt på er! ♥

Har varit i Tyskland idag

Körde till Tyskland med familjen idag, ett litet ryck vi fick. Vi vandrade runder på Border Shop i typ två timmar, mina kära föräldrar köpte massa dricka och cider och jag och Oliver köpte massa godis hahaha!
Hade aldrig varit där innan, så det var lite roligt. Sjukt stort ställe, alltså!
Men det var roligt, och det tog ändå ganska lång tid. Cirka åtta timmar tog hela trippen, mesta tiden spenderades i bilen.. Lyssnade dock på massa awesome musik, så det var lugnt ;)

Sitter just nu och tar det lugnt, funderar på att slänga upp lite musik på bloggen, det var verkligen länge sen nu!
Skriver sen igen i alla fall! :)


Jobbat som satan

I onsdags var det jobb. Igår var det jobb. Idag är det jobb. Sen är jag faktiskt ledig i morgon :D
Ikväll blir det hem till Jakob och sover där, mysigt!

Just nu sitter jag och slötittar på teve, ska nog snart duscha tror jag.

Skriver någon gång senare!

Jobb idag!

Ska snart börja göra mig i ordning och käka lite lunch innan det bär av till jobbet. Blir en liten mjukstart, bara en sex timmar eller så, no big deal.
Skriver nog mera ikväll igen!

Sista inlägget

Tänkte att jag ska gå och lägga mig lite tidigare idag, så att jag får en god natts sömn innan jag ska iväg till jobbet i morgon, för första gången efter semestern! Men det ska bli kul!
Nu kallar kudden!
Godnatt! ♥


Wow, Wow, WOW

Guuud, hittade nyss denna hemsidan.
VILL BARA HA AAAAAAALLLLLLTTTTTTTT.
Herremingud, typ fem bikinis, trettio ringar och tjugo halsband?
Gud, ge mig styrka!

http://www.stylebytyra.se/


RSS 2.0