Sjukling

Min förkylning kom som en blixt från klar himmel. Somnade helt frisk i måndags, och vaknade upp i går morse och mådde inte alls bra. Stannade hemma från skolan både igår och idag, och har mått skitkasst rent ut sagt!
Men jag mår lite bättre nu så förhoppningsvis är det värsta över nu :)
Skriver mer sen!


Slut i huvudet

Har pluggat väldigt mycket matte idag. Är så trött på det hela så jag undrar om jag överhuvudtaget kommer orka göra provet i morgon? Den som lever får se. (Jag kommer antagligen inte se...)
Nej nu får vi tänka positiva tankar, jag ska nog kunna klara ett G åtminstone!
Nu har jag börjat på naturläxan, har dock inte boken så fick göra det på internet. Allt står dock inte där om man inte orkar leta, så jag får göra det i morgon på hålan.

Nu skall denna Amanda gå och lägga sig för att göra sig redo för en ytterst ansträngande dag i morgon!
Sov gott alla söta :)

Matte

Juveleraren som designat mitt luciahalsband kunde fixa det igen :)
Så nu har jag ett helt och fungerande halsband som är redo att användas!
Har nu varvat ner lite från skolan med Gossip Girl, och ska sätta mig med matten ett tag. JAG HATAR MATTE, DET ÄR DET VÄRSTA JAG VET.
Ibland måste jag avreagera mig lite.
Jag skriver mer sen!

Just nu!

På väg hem från skolan just nu! Jag ska ner till stan och fixa mitt halsband från kröningen när jag kommer till Eslöv, jag vill ju kunna använda det ;)
Ska sen plugga matte hela dagen, har ett prov som väntar på mig i morgon :(
Usch, vi får väl se hur det går!


Lång morgon

Fick nyss ett sms som berättade för mig att min första lektion är inställd! För en gångs skull så fungerade SMS-tjänsten från skolan! ;)
Sitter just nu och kollar på teve, och för tillfället är det julreklam efter julreklam efter julreklam. Måste börja köpa julklappar, det är ju snart dags! Mysigt!


Lucia


Från Skånes djurpark, påbyltade som satan ;)


Glad tror jag?


Dumma storm

Usch, jag bara känner att jag inte kommer få någon vidare sömn i natt. Sover aldrig bra när det stormar eller när det åskar. Man får bara hoppas att vinden avtar i natt så att man kan få sova!

Men jag ska i alla fall försöka sova om ett tag. Tänkte lägga upp lite bilder från lucian först! :)

:(

Jag känner mig som en av de tre små grisarna. Vargen utanför pustar och frustar på mitt hus... Tur att jag är den smarta grisen som bygger hus av tegel och inte av hö ^^


Lucia

Har nyss kommit hem från en väldigt blåsig och regnig men rolig luciakröning. Jag var ju reservlucia så jag fick stå med lucian och allting. Jag fick ett specialdesignat halsband, som Lucian och reservlucian får varje år. Superfint, dock så gick spännet sönder, så jag får gå ner och fixa det i morgon eller något.
Både kröningen och luciatåget igår gick jättebra! Roligt var det, och jag hade så mycket kläder att jag nog såg ut som en michelingubbe, men bättre det än att frysa ;)

Nu ska jag se till att plugga lite matte, skriver kanske mer ikväll. Kommer även lägga upp bilder från både igår och från ikväll!

Lördag

God morgon!
Nä jag skojar bara, har varit uppe sen tio ungefär. Har ätit frukost, satt upp ljusstakar, duschat och fixat mig lite grann. Ska snart göra lite lunch och sen packa ihop alla grejer till luciatåget.
Jag kan knappt fatta att det är första advent i morgon! Vart tog tiden vägen egentligen? Den bara försvinner!
Jag skriver mer senare :)

Sängen kallar

Dags för mig att dra mig till sängs. Ska ha lite sovmorgon i morgon, men sen ska jag förbereda allt inför luciatåget på Skånes djurpark! Ska dra fram alla kläder, plugga in den sista texten jag inte kan, och lite annat smått och gott.
Jag kommer också fixa foton från tåget, så några borde komma upp här :)

Skriver mer i morgon. Godnatt på er! ♥

.





Fredagkväll

Är själv hemma med brorsan. Har suttit och meckat lite med photoshop, det går sakta men säkert framåt, haha!
Ska snart beställa pizza till mig och broren, sen så åker jag ut till älskling!
I morgon, luciatåg. Ah!!!

Kom nyss på hur man gör bildstorleken mindre i photoshop, åh lycka!

Spontan shopping

Hade håla idag mitt på dagen, så drog till stan med ett gäng bruttor och spontanshoppade! Mysigt som bara den, och köpte faktiskt en del saker. Skulle egentligen bara köpa en BH på H&M men när jag stod i kö till provrummet så såg jag en tröja hänga på den ställningen för redan provade plagg, så den snodde jag åt mig!! Blev väldigt glad över denna tröja, då den satt skitbra även fast den var i storlek 42. Men hade jag provat den i min vanliga storlek hade den hamnat ovanför naveln liksom.. Så en 42a blev jättebra, och den var inte lös i armarna heller. Kändes överhuvudtaget inte som en 42a, så det var ju trevligt!

I övrigt köpte jag ett naggellack, vantar, hårinpackning, den tänkta BH:n och ett par tjocka leggings att ha under lucialinnet vid utomhuståg!
Mysig håla, det här!

Julklapp?

VILL HA VILL HA VILL HA.
Fimostavar. Man klipper/skär ut mini mini skivor utav dessa stavar och sedan fäster man dem på naglarna!
Hur fint blir inte detta?
Jo, superfint! Gud, jag ska önska mig typ hundra såna här i julklapp!


RSS 2.0