Helgen

Tjena! Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, men jag har jobbat och umgåtts med min älskling! I går så jobbade jag, som sagt, och stack sedan hem för att välkomna mina föräldrar hem från Göteborg där de varit och sett Bruce Springsteen. En något avis Amanda som skriver detta, jaaa! Sen så kollade jag mest på film och käkade godis, hehe! Idag så har jag och älskling myst hemma, och sen åkt iväg till Nova en sväng. Jag köpte en kalender till skolan (sista året på Katte, kan knappt fatta) och en fläkt, haha. Sen kollade vi på bio, Batman. En sjukt grym film som absolut är sevärd! Fast man ska helst se de andra filmerna först. Men aja, en snabb update om helgen var på sin plats, och nu ska jag sova, för i morgon är det dags att jobba! Kramar på er! Random bild, men ja, os startade ju nu igår eller när det var, och så här känner jag!


I skuggan

Klockan börjar närma sig tolv, och det är skitvarmt rent ut sagt, haha! Jag har suttit i solen ett tag, men nu fick det bli en paus i skuggan med Marian Keyes. Jag har varit dålig på att läsa nu i sommar, så det är dags att catcha upp!


För varmt!

Hej på er! Igår var det nästan för varmt för att vara ute, haha! Men jag solade lite i alla fall, och låg i skuggan och läste ut min bok. Igår kväll så hämtade jag och Jakob hans föräldrar i Lund, som varit i Stockholm. Deras hundar blev som galna när vi kom hem, haha, så söta!


Jobb och vattenkrig

Hej på er! Idag så har jag jobbat, och suttit i kassan och tittat ut och önskat att jag var vid stranden eller liknande! Perfekt dag för ett strandbesök! Efter jobbet så stack jag hem och väntade på att älsklingen skulle sluta jobbet och sen stack vi och handlade tacos! Så ikväll har vi käkat tacos och suttit i solen och pratat. Och vi har haft vattenkrig, och det var skitkul!! Jag slänger upp en gammal bild på oss!


En dag i skuggan

Hej på er! Tisdagen har bjudit på otrolig värme och oupphörlig sol, vilket är härligt!!! Det enda trista är att jag verkligen inte vågade vara i solen idag, med tanke på hur jag brände mig igår. Så det fick bli en dag i skuggan med en bok för mig idag, men det var ganska skönt det med! Idag så fyller också pappa år, så vi ska fira honom lite ikväll, grattis käre pappa! :D Jag skriver mer senare, kramar!


Underbar dag!

Nu har värmen och sommaren äntligen kommit på riktigt, och igår hängde jag och Emilia hemma hos Sarah, vid och i hennes pool! En riktigt härlig dag som dock slutade i en rejäl solbränna på mage, bröst och ansikte, haha! Men det lägger sig om någon dag förhoppningsvis! Dagen avslutades hos Jakob med filmmys och chokladpudding, gött!


Hemma från jobb!

Hej på er! Jag kom hem från jobb för ett tag sen och ligger just nu och kollar på film. Jag ska faktiskt snart sova, för i morgon bär det av till Sarah för sol och bad! Mysigt värre! Jag skriver mer i morgon, kramar!


Tjena tjena

Sitter på jobbet just nu, och min rast är slut om cirka tre minuter, men tänkte bara uppdatera lite fort! Jag jobbar till nio ikväll, sen blir det myskväll hemma! Kramar på er! :)


En dag på jobbet

Har jobbat idag, en tiotimmarsdag med mycket kassa och mycket folk i butiken. Men det är ju bara kul! Dock så är det inte längre lönt att fixa naglarna nät man jobbar, för så här ser min högerhand ut just nu. Kasst. Men aja! Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kolla teve och käka godis, hehe. Jag ska försöka lägga upp bilder i morgon innan jobbet! :)


Hemma igen

Hej på er! Nu har jag varit hemma i ett dygn ungefär, men inte pallat skriva typ, haha. Jag har heller inte laddat över några bilder från kameran till datorn så jag kan lägga upp dem, så det enda jag kan ge er just nu är en bild på vår hotellfrukost och ord om hur underbart vi har haft det! Otroligt kul, mysigt och roligt. Bara vi två, det var verkligen super. Älskar dig Jakob <3 Jag lovar att jag ska lägga upp bilder i morgon! :)


I Stockholm!

Hej på er! Tänkte uppdatera lite snabbt uppe från huvudstaden! Vi har jättemysigt! Rummet är precis lagom och väldigt fint, och frukosten är härlig. Under dagen har vi mest gått runt på stan och upplevt och shoppat lite! För tillfället så ligger vi på hotellet och tar en siesta, men snart ska vi bege oss utåt igen, tror jag! Jag har inte tagit bilder med telefonen än, men det kommer när det kommer! ;)


Ny nageldesign!

Mina naglar är nu redo för Stockholm, hehe! Jag hittade fler coola grejer på Coop, närmare bestämt rhinestones, och kunde inte motstå dem!! Och resultatet blev coolt!! Jag har använt mig av Isadoras Power Pink.


Kvällen

Hej på er! Ikväll har jag jobbat och nu sitter jag och tittar på teve lite grann! Jag ska faktiskt snart sova, i morgon är det packning och förberedelser som gäller, för i morgon kväll bär det av till Stockholm!! :D Det ska bli så himla kul :D


En regnskur

Vi cyklade ju till träningen. Och på vägen ut från gymmet möttes vi av en galen regnskur. Vi blev totalt genomblöta, så jag och pappa hoppade lite i vattenpölar!
 
Haha, man kände sig som barn på nytt! Man får ju passa på när tillfälle ges, liksom.
Jag kan ju säga som så att mina tygskor hade ungefär en liter vatten i sig efter detta, haha. Det är dessutom hål i dem. Det hjälper ju till en del.. :D

Godmorgon!

Hej på er! Idag är det lillördag (hehe) och detta firas med träning och sedan jobb till nio! Jag måste säga att jag är besviken på mig själv gällande träning. Jag har nog inte varit där på ett par månader nu, alltså! Dåligt, dåligt... Men nu ska jag äta upp min frukost och komma iväg, kram! Äter bland annat melon, gott!


RSS 2.0