I'm back!

Okej, snart en vecka sen jag skrev, men har haft lov med stort L, och bara tagit det lugnt i stort sett. Julafton var ändå rätt mysig, och fick en del julklappar som jag är nöjd med, och folk blev nog nöjda med mina klappar också kändes det som! :)
Mellandagarna har varit chill, har varit på Nova en gång och köpte en skjorta. Har även firat ett år med älsklingen, supermys!
Och i morgon är det nyår!!
Ska dock jobba fram till fyra, men sen blir det hem till Bella och käka, sen blir det hem till Jakobs kompis och röja ;)
Kommer nog bli hur kul som helst!
Nu ikväll ska jag mest ta det lugnt, ska kolla lite i H&M katalogen, och nog kolla lite film och så.
Ha det gött! ♥


Gammal bild men ändå najs!

Jaha.

Jag skulle lägga in värsta fina jullåten här från youtube, men NÄ då funkar inte inbäddningen.. Surt för er liksom!
Kan ändå lägga en Spotify-länk, men ni som inte har Spotify får helt enkelt söka på tuben om ni vill ha låten.
För övrigt så ska jag nu dammsuga, sedan ska jag fixa mig. Folket är här om en timme!
Puss på er! ♥

Bryan Adams – Christmas Time

God jul!

Idag är det då julafton, och jag har ägnat dagen åt juliga saker, som till exempel fått presenter i julstrumpan, ätit julfrukost med familjen, handlat sista minuten-julklappar till pappa och Oliver, och sedan slagit in en massa klappar!
Mysig dag än så länge! Sitter nu med Digsters julspellista i högtalarna och ska snart dammsuga mitt rum, hehe.
Sen blir det duschen och lite fixande med smått och gott, och sedan kommer folk hit vid halv tre.
Skriver förmodligen inte mer ikväll, men ska försöka bli bättre på att uppdatera här, har varit så dålig på att blogga under hela december typ!

Men nu ska jag fixa lite mer här hemma.
GOD JUL PÅ ER! ♥


arapapapapapapappapapa.


Bio ikväll!

Blir då bio ikväll med lite människor, vi ska se The next three days, och jag har ingen aning om vad det är för film, men den är säkert bra ;)
Ska dra in vid halv sju ungefär och äta nåt, sen börjar filmen halv nio.
Skriver kanske sen igen, puss på er!
Btw... JULLOOOOOOV! ♥

Hmm..

Jag har fått väldigt konstiga matvanor på sistone?? Känns som jag är hungrig hela tiden, får då ont i magen, med andra ord KONSTANT ont i magen. Vilket ju är lite jobbigt.
MEN när jag väl äter så äter jag knappt någonting.
Förutom godis. För det kan jag såklart alltid äta mängder av, och detta är heller inte jättebra.
Anledningen att jag tar upp detta muppiga problem är då så klart att jag just nu är ashungrig, och ska se om mamma är hemma och om hon i så fall ska laga middag!
Tänk att man kan skriva så mycket om ett så litet problem.
ILANDSPROBLEM!

20 december

Nu är det faktiskt snart bara tre dagar kvar, men jag har ingen direkt julstämning. Har inte julpyntat haha, ska göra det i morgon!
Sitter just nu och lyssnar på lite skön musik, ska inte göra något alls ikväll, faktiskt!
Innan idag var jag i alla fall i skolan, men hade bara två lektioner, gött. På den första fikade vi och hade musiktävling, som vi btw vann tack vare Maja, och sedan kollade vi film. Älskar att gå i skolan när det bara är ett par dagar kvar! Alla lektioner blir så chill!
I morgon blir det cirka tre lektioner, som förhoppningsvis också blir rätt lugna, sedan så ska vi ha någon form av avslutning klockan ett, men vi kan ju hoppas att det inte tar så lång tid så man kan få komma från sin skola och hem till sitt jullov! :)
Har även varit på Nova med Bella och Sandra och handlat julklappar och diverse smågrejer. Det vill säga volanglinne till nyår, och två ringar. Pekade även ut en annan ring som Bella köpte i julklapp till mig, hehe. Vi kör den stilen! Måste på något sätt organisera mina smycken, de är lite all over the place på mina hyllor just nu...
Hade i alla fall en trevlig eftermiddag med tjejerna, och i morgon blir det bio med samma tjejer plus våra så att säga respektive ;) Och Camilla, haha naaw!

Skriver senare, puss på er! ♥


Muppar

Filmkväll

Blir nu en kväll med film och förmodligen popcorn mohaha. Ska kolla på någon film som pappa hyrt eftersom han och mamma snor den bra filmen, det vill säga Inception!! Har dock redan sett den men den är grym.
Men ska då kolla film snart.
Ha en bra kväll, puss på er! ♥


SP1B ute på hal is...

Så det så!


Den 18e maj sitter jag bänkad på bion med typ tre stora popcorn, två stora läsk och förhoppningsvis lite sällskap, för då ska vår käre kapten hitta på nya grejer ;) Kommer bli så bäst. Nog några av de bästa filmerna som finns, enligt mig :)

19 december

Har inte skrivit på ett tag, och detta kan förklaras av sjukdom och helg! Blev nog sjuk redan i söndags, men var halvt i skolan till onsdag, gick hem tidigare och så. Onsdag gjorde jag bara mitt prov, höll på att spy på det överfulla tåget, sen drog jag hem och dumpade mig i sängen framför teven. Och det gjorde jag nog rätt i, för på kvällen hade jag 39 graders feber. Inte konstigt jag mådde dåligt!
Var sen hemma onsdag, torsdag och fredag och missade därför slaget om lund och närapå klassfesten också! Men den blev inställd på grund av all den hemska snön. Bra för mig, dåligt för klassen. Vi får ordna en ny i vår!
Sen har helgen gått också, i fredags var jag mest själv hemma och chillade, fortfarande lite sjuk, blev att hoppa jobbet i lördags, och vara hemma. Sen kom Jakob, och vi skulle iväg på julbord. Kände inte mycket smak, galet tråkigt. I övrigt ganska kul.
Idag har vi inte gjort nåt, bara tagit det lugnt! I morgon blir det kort skoldag och sedan julklappsinhandling med Bella på Nova. Kul!
Tisdag avslutning!
Puss på er! ♥

14 december

Okej, inte skrivit på ett tag, har inte pallat!
I alla fall så har skolan flutit på, men har dock två prov och två redovisningar kvar innan jag kan få gå på jullov, med start i morgon! Historiaprov, jadå.
Har även varit på lussevaka i söndags, och det var helt okej kul faktiskt! :D Kul att träffa folk man inte sett på länge!
Har jobbat lite också, och pluggat satan!
I morgon blir det Luciakonsert i Eslövs kyrka, som nog kommer bli superfint!
Sen blir det klassfest på fredaaaaag, kommer äga så mycket :D
Nu ska jag plugga vidare, puss! ♥

Kom på...

att jag är ganska hungrig just nu! Sedan lunchen i skolan har jag bara ätit lite godis, haha!
Ska nog dra ner och käka lite, sen blir det mer pluggande.
VARFÖR FASTNAR JAG ALLTID FRAMFÖR DATORN???

9 december

Torsdag idag, och faktiskt en ganska rolig skoldag! Först var det svenska, och redovisning av grekiska myter med många skratt! Sedan matte. Dock ingen matte, men en chat på facebook med halva klassen, så kul!
Och efter det så var det filmfestival! Vi har då spelat in filmer i klasserna, och nu skulle dom tävla om biobiljetter. Vi vann inte, men kul var det! :D
Sen var det hem, och nu går resten av kvällen åt till att plugga. Så kan det gå.
Ha en bra kväll, skriver kanske ikväll! ♥


Våran mattelektion bestod som sagt inte av mycket matte :P

God förmiddag ;)

Är just färdigfixad och ska snart dra till tåget för att ha en lång torsdag i skolan. Går förmodligen ända till fyra idag, drygt :( Men jaja, det får väl gå ändå. I morgon är det fredag, vilket är GÖTT.
Nu ska jag sticka, puss på er! ♥


Kärleksvisan

Lätt min nya favoritlåt! Så himla fin. ♥


Sarah Dawn Finer som sjunger.
Riktigt fin, alla mina känslor ryms i denna texten ♥

Mupparna!

Skulle visa Josefine vad mupparna var för något ;) Så här kommer en video, som vi garvade åt i typ tio minuter på samhällen!


RSS 2.0