Gott nytt år!

Snart är 2011 över. Jag kunde gjort en bildbomb med massa bilder från 2011, men det har jag inte tid med. Sitter just nu och fixar naglarna inför kvällen. Det blir en middag med Jakobs kompisar ikväll, vilket ju inte är helt fel!

Så jag skriver nog igen nästa år, skulle jag tro!
Ha en UNDERBAR nyårsafton!

Pluggar

Sitter just nu och skriver på mitt fördjupningsarbete inom filmkunskap. Har kommit en bit på vägen, men jag är långt ifrån klar. Men jag måste vara klar innan den 3:e, så det är ju bara att kämpa på. Men det ska jag nog fixa ;)

Nä, nu får jag fortsätta! Skriver mer sen!

Error

Ja, jag vet att i förra inlägget så kom den ena bilden upp tre gånger, men eftersom jag la upp det inlägget via mobilen så finns det inget jag kan göra för att ändra det... Så det som skulle bli ett väldigt kärleksfullt och fint inlägg får bli ett kärleksfullt och lite halvroligt inlägg. Men aja!

2 år

2 år har gått, men vår kärlek lyser ändå starkast, vi har klarat oss igenom så mycket, men ändå är vi starkast!
Älskar dig <3


Mellandagsrea

Idag har jag och älsklingen varit på mellandagsrea på Nova Lund! Jag köpte dock ingenting på rea, haha! Men skydd till mina objektiv och en fjärrutlösare till kameran fick jag med mig hem! Dessutom ett par supersnygga jeans! Så jag är ändå väldigt nöjd med dagen!


Saknar sommaren!


Gordon Ramsay

Haha, den mannen är så jäkla bra. Alla hans program är grymma, och det bästa av allt är ju såklart när han flippar ur på kockarna ;)
Jag ligger i alla fall och kollar på ett av hans program just nu, Gordon Ramsays best restaurant. Inte så mycket utflippande från Gordons sida, men dock ändå ganska bra program :)


Onsdag

Halva veckan har snart gått, och idag är det lillördag ;)
Jag har varit hos läkaren i Lund idag, av orsaker jag inte vill nämna här, men det gick helt okej! Sedan gick jag en runda i Lund och letade nyårsklänning, och jag hittade dessutom en! Så den ska jag visa er någon dag. Köpte dessutom lite nagel-grejer, jag tänkte nämligen göra en fransk manikyr med lite snygga detaljer på till nyår! Jag har i stort sett hela min outfit klar, känns skönt!

Men nu ska jag äta lite, jag skriver mer sen ikväll! ♥

Lugn dag

Idag har jag bara tagit det lugnt tillsammans med älsklingen. I morgon ska jag in en snabbis till Lund. Ska se om jag kan hitta lite nagelgrejer på rean bland annat!
Och, the big news of the week, jag kommer att få en iPhone 4 :D awesome!!! (förlåt Emilia)

Fortsätt att ha ett underbart jullov, så skriver jag igen i morgon!


Nyss jobbat

Kom alldeles precis hem från jobbet. Det har varit lite klöddigt där idag, folk var sjuka och kassorna hängde sig, och JA. Men det är väl sånt man får stå ut med. Jag var också tvungen att smälta lite (eller en liter.....) vaniljglass under varmt vatten. Har nog aldrig mått så illa av en lukt. Fy för, säger jag bara. Usch, mår fortfarande lite illa bara av att tänka på det.
Men ja, förutom detta så har jag ett mysigt jullov!
Hoppas att ni också har det! :)

Jag skriver mer sen! ♥


Dags för sömn

Jag ska upp ganska tidigt i morgon, börjar jobba klockan nio. Men jag slutar redan tre, så det är rätt lugnt :) Sedan väntar en hel vecka med bara lugn, rea och lite plugg, men det ska nog inte behöva vara så himla mycket.

Men nu ska jag i alla fall sova. Hoppas ni haft en bra jul! ♥

Gammal bild i ny förpackning


Svartvitt träd

Första bilden där jag använde mig av mitt nya stativ. Ja, jag fick ett kamerastativ igår ^^
Lägger in lite andra bilder också, men trädet är den första!



Tack älskling!



I carry your heart
I carry it in my heart

♥♥♥

Julafton!

Min nedräkning har nu kommit till sitt slut, för nu är faktiskt the big day of christmas häär.
Började dagen med julfrukost med familjen, med gröt och julskinka och sylta. Mysigt värre!
Sen har jag slagit in lite julklappar till julklappsspelet som vi alltid kör varenda julafton, men det är roligt! :)
Nu ska jag bara sitta och njuta av julstämningen som gör sitt bästa för att synas, trots det gråa vädret och den snölösa marken. Men så fort det blir mörkt så syns inte det, så då blir det nog bättre julkänsla tror jag!

Och, glömde nästan bort, GOD JUL! ♥


RSS 2.0