When we were young


Take That - When we were young

Mysig låt!

Fredag!

Skööönt! Kommer bli en väldigt rolig helg, skulle jag tippa på! Ikväll blir det nog bara mys hemma, men i morgon blir det både teveinspelning på torget, kom gärna dit, hehe! Och på kvällen är det maskerad som gäller! Måste prova min dräkt idag, ska ju ha peruk och hela köret ;) det blir nog bra!


Kväll!

Har nyss tränat och sitter just nu och väntar på att älskling ska komma hit igen efter att ha spelat bas :) Sen ska vi ut till honom och sova där! Myyyyys!
I morgon är det fredag, äntligeen!!! :D


Skumt?

Sitter nu och bloggar på datorn, för en gångs skull haha! Känns som jag redan blivit beroende av mobilbloggen, har använt det en dag! Men det är mycket smidigare ;D Men en sak jag tänkte på, är att det syns ju inte här på dator-bloggen ifall man uppdaterat via mobilen eller inte? Enligt denna sidan har jag inte uppdaterat på 21 timmar men jag skrev senast för en timme sen ungefär? Hm. Men inläggen ligger ju ute på bloggen, så inga problem på den fronten, men det var lite skumt i alla fall! Men det kanske ska vara så? ;)

Jag har bara en massa konstiga bilder på den här datorn, på grekisk konst och grejer (från kulturen!) så det får bli ett bildlöst inlägg just nu. Deal with it ^^

Film!

Sitter på filmkunskapen och diskuterar en muppig dokumentär vi såg i tisdags. Den var urtråkig men man måste ju ändå diskutera, haha!
Men men.
Jag ska hålla mitt tal idag, kommer döööö. Jag kommer säkert tappa bort mig, babbla bort tiden och Gud vet vad :( är jättenervös!!!!


Idol!

Dags för idol nu då! Jag känner mig inte alls peppad inför mitt argumenterande tal i morgon på svenskan!!! Känns som att jag kunnat göra det bättre, men det är inte lönt att ändra något kvällen innan, kommer ändå inte ihåg något då!
Skriver förmodligen inte mer ikväll, älsklingen kommer hit strax :D


Nyss hemkommen

Har varit på kör och sjungit. Lika kul varje gång! Vi fick dessutom lyssna på ett resultat av en inspelning vi gjorde för ett tag sen, och med risk för att låta självgod, vi var GRYMMA!!
På lördag kommer SVT till lilla Eslöv för att spela in oss när vi sjunger till den här inspelningen, och detta kommer sändas i teve under Rädda Barnen-galan, så då hoppas jag att ni allihopa tittar??? Den 14e oktober, tid vet jag dock inte men jag ska ta reda på det!
Kul ska det bli i alla fall!
Nä, nu blir det lite mat, har knappt ätit sen halv tolv så är grymt hungrig, och sedan plugga, som vanligt!
Hoppas ni har en bra kväll hittills!

Kör en pepp bild från skolavslutningen i somras, vill inte att vintern ska komma!


Håla!

Vår engelsklärare var hemma med sjukt barn idag, sååå vi slapp skriva uppsats, och vi sitter istället i bibblan och chillar! :)


Dog lite nyss :D


Godmorgon!

Vaknat ännu?;)
Jag ska i alla fall börja dra mig mot tåget som tar mig till skolan! Blir en lång dag idag, från 8.10 till 16.25 och sen direkt efter blir det kör! Men kören är det roligaste på hela dagen, hihi!
Jag skriver mer sen!

Alizia, kom tillbaka till Katte nununu :(


Kväll!

Nu säger jag godnatt för idag! Men man kan ju tänka sig att det kommer upp ett inlägg imorgon bitti, eftersom appen numera fungerar :D
Godnatt på er!


The number 23

Det finns en film som heter så. Som handlar om en kille som blir besatt av numret 23 och ser det överallt i sitt liv. Och jag insåg nyss, att jag är född 1994. 1+9+9+4=23.
Är dessutom född den 13 oktober. 13+10=23.
AAAAAAAAAHHHHH.
Ni får ursäkta kanten längst ner på bilden, men tog den nyss med mobilen, haha!


Träning!

Får se om det här funkar nu då ;) bloggar nämligen från mobilen nu, och det har inte funkat innan :o
Har i alla fall tränat nyss, en slags pilates/yoga/stretching pass! Superskönt är det i alla fall! Väntar nu på att duschen ska bli ledig! Skriver nog mer sen!


Pluggar!

Mobilappen funkar fortfarande inte, störigt :(
Har i alla fall pluggat ett tag nu, och hade tänkt fortsätta med det hela kvällen, låter väldigt trevligt, tycker ni inte?
Men sånt är livet i alla fall.
Ska träna in mitt tal och skriva ner lite stödargument till en uppsats jag ska skriva i morgon. Och glöm för guds skull inte historiauppsatsen, naturprovet, matteprovet och antikprovet. Låter som sagt väldigt trevligt. Känner att jag har en tid med massa plugg framför mig, ett par veckor i alla fall...
Nä, nu måste jag banne mig fortsätta!!Mobilblogg!

Glädje och frustration!!
Glädje: Det finns numera en blogg.se-app!! Jag vet inte hur länge jag har väntat på detta, blev så sjukt glad!!
Frustration: Skrev ett inlägg på appen och skulle publicera. MEN NÄ, då FUNKAR det inte!! Den bara stänger ner sig direkt. ARGH.

RSS 2.0