30 juni

Imorgon är det juli. Lite svårt att fatta!
Just nu sitter jag och chillar framför datorn i bikini, ska snart ut och bättra på brännan i någon timme innan det blir att käka lunch och sen göra mig redo för jobb! Ska bara jobba i fem timmar så det blir ganska chill, och inte ens till stängning idag, för en gångs skull! ^^
Skriver väl ikväll eller ett litet inlägg innan jag sticker.
Puss! ♥


Kväll

Snart är kvällen, och därmed onsdagen, slut. Sitter just nu och käkar äpple och bara slappar.
Jag är så sugen på att åka utomlands så det knappt är sant. Vill bara gå runt på fina stränder, äta god mat och sola och bada och inte göra ett dugg förutom detta! Skulle vilja åka tillbaka till Kreta, det var så mysigt där!


Ett och ett halvt år av kärlek



Älskar dig min påg ♥♥

Sommarväder!

Idag har det varit riktigt varmt ute! Men det är ju bara skönt. Har legat och solat, suttit i skuggan, läst ut min bok, käkat glass med mamma och bara myst hela dagen! Nu på kvällen så kom Jakob in och vi gick ner till Trollsjön idag igen, det är supermysigt att bara gå runder där!

Nu så ska jag snart in i duschen, sen blir det lite teve för min del, tror jag!
Skriver nog igen i morgon innan jag sticker på jobb.
Puss på er! ♥


Godnatt

Det blir att sova nu, så man kan komma upp i tid i morgon bitti, ska inte sova bort mitt sommarlov!
Skriver igen i morgon, puss på er! ♥

Gammal goding

Chris Brown - Lucky me

Chris är världsbäst enligt mig!

WTF???

BARA JAG SOM HATAR DEN NYA SPOTIFYREKLAMEN???? Pallar inte lyssna på sexljud mellan mina awesome låtar :( Ibland kommer dom två gånger i rad......... En hel minut av bara aaaah och ååååh. Inte trevligt, spotify, inte OK.


Roligaste klippet EVER

Alizia, jag lovar att du om NÅGON kommer garva åt detta, det är skitkul!
Skrattade som satan när Jakob visade mig detta, grymt roligt :D


Trollsjöbilder


Blev lite ledsen i ögat när älskling bara pratade i telefon haha!


Mysig dag!

Idag har varit en väldigt mysig dag! Dagen började med att mamma väckte mig, glad som en lärka, vid kvart över nio. Gick upp, käkade frukost, drog på mig långklänningen och tog bilen med mamma och bror ner till stan, där det är superrea :D Köpte ett linne, ett armband, lite träningskläder och ett par flipflop. Billigt och bra!
Fortsatte dagen med att sola som satan och har fått färg idag, gött! Vid två-tiden kom Jakob, och vi satt i solen och sprejade oss med vatten för att det var så varmt, haha! Vi hade också lite vattenkrig med Oliver.
På kvällen så gick vi en runda ner till en mysig park här i Eslöv och tog massa bilder och myste! ^^
Lägger upp bilderna här om en stund!
Puss! ♥

Kvällen!

Jakob har varit här ikväll, han åkte hem nyss. Tradigt :( Tur att vi inte har nåt distansförhållande, det hade varit jobbigt! :O ♥

Ska nog ta och kolla på mitt nyaste beroende, dvs The big bang theory. Har kollat på typ sju avsnitt minst idag, hehehe... Bäst alltså!

Blev heller ingen träning idag, vi är för lata båda två! Men vi har lovat varandra att träna i morgon kväll istället!

Puss på er! ♥


Gammal bild men jag gillar den fortfarande!

VARMT

Tror att jag kommer smälta bort snart. Ska ut och sätta mig i skuggan nu.
Blir nog träning ikväll i alla fall. :)
Puss! ♥


127 hours

Filmen handlar om en kille som älskar att klättra i berg och han gör det ofta också. Så när han är ute en helg så träffar han två tjejer där ute bland bergen. Han umgås med dem lite, men sedan ger han sig av på sitt håll, eftersom han är ute för att vara ensam och utan någon som stör honom.
Så när han klättrar i en spricka i berget, så halkar han och ramlar ända ner till botten. Bara det att hans arm fastnar under en stor sten, och han har ingen som helst möjlighet att komma loss.. Till slut får han ta till desperata handlingar för att överhuvudtaget överleva.
Denna film är ungefär en och en halv timme lång. Och i minst en timme av filmen sitter killen fast. Vilket jag trodde skulle bli sjukt långtråkigt när jag såg den. Men det blev inte så! Det hände små saker hela tiden som gjorde att det inte blev tråkigt. Den var faktiskt riktigt bra, även fast storyn inte låter så kul.
Definitivt sevärd.

Lägg märke till att jag ännu inte lagt ut ett enda tips där jag inte tycker att filmen har varit bra, hehe..


K-19 the widowmaker

Skitbra film verkligen. Baserad på en sann historia, om en ubåt som tillhär ryska armén som ska ut för att avfyra en testmissil. Men en reaktor går sönder och om de inte lyckas laga den kommer ubåten sprängas som värsta atombomben och starta ett världskrig.
Den var ASBRA. Ni bör verkligen se den, väldigt, väldigt bra film.


Sleden helg

Har inte gjort speciellt mycket. Eller ja, lite grann. Spenderade midsommar hemma själv med Jakob och det var supermysigt ^^
På lördagen så åkte vi in till Eslöv för att åka på kusinträff hos Jakobs mormor! Trevligt som bara den, och vi var väl där fram till tio-tiden något sånt. Hem till Jakob igen.
Igår var det ju fint väder, så vi lyckades sola lite grann innan jag skulle jobba. Jobbade till nio igår, men när jag sen gick hem kunde jag gå hem utan jacka i bara linne! Härligt!

Idag är det skitvarmt, har solat lite och så men håller på att få värmeslag så fick ta ett break, haha!
Ska inte göra så mycket idag, möjligtvis träna.

Jaa, vad roligt att läsa om när jag inte gör någonting med livet ^^
Lägger snart upp filmtips ;)
Puss! ♥

RSS 2.0