Suck..

Elever sexförnedrade lärare på Facebook

ESLÖV. En 14-årig elev på Norrevångsskolan förnedrade en lärarinna sexuellt i klassrummet medan en annan elev filmade händelsen och sedan lade ut det på Facebook.

Skolans ledning har polisanmält incidenten, och även plockat bort eleverna från den ordinarie undervisningen i två veckor.

Det hände i tisdags när lärarinnan hjälpte en elev med en skoluppgift.
Den 14-årige pojken, som går i nionde klass, befann sig bakom henne. Han tog en penna och förde den mot lärarinnans ända och stoppade in den mellan hennes ben.
En klasskamrat dokumenterade det med en mobilkamera. De publicerade sedan filmen på Facebook.Lärarinnan råkade ut för en liknande sak dagen därpå, i onsdags. En 15-åring i en åttonde klass hade hört ryktet om Facebookfilmen, och fick för sig att han skulle göra samma sak.

Även han är polisanmäld och har fått enskild undervisning i 14 dagar. Det finns ingen film från den händelsen.
Eleverna och deras föräldrar kommer att kallas till polishuset för förhör. Samtliga elever är misstänkta för sexuellt ofredande.
– Det är en oerhörd kränkning mot lärarinnan, och över gränsen många gånger om, säger Mats G Odestål, spaningsledare vid Eslövspolisen.

Troligtvis kommer socialförvaltningen också att med ha representanter vid mötet.
Den förste eleven är känd av polisen sedan tidigare, men är inte straffmyndig. Han skall bland annat ha kastat sten på en lärare efter en dispyt. Eleven som gjorde samma sak dagen därpå är inte känd av polisen, men är efter veckans händelser polisanmäld även för att ha hotat sina klasskamrater.
15-åringen skall ha försökt ta reda på vem som skvallrat och då använt någon form av tillhygge.

Pär Jonsson är rektor för högstadiet på Norrevångsskolan. Han kom tillbaka från en tjänsteresa på fredagen och informerades då om veckans händelser.
– Vi ser naturligtvis mycket allvarligt på detta. Lärarinnan har fått stöttning, men jag vill inte gå in på vilket sätt. Vi har hållit samtal med eleverna och deras föräldrar, säger Pär Jonsson.

Han berättar också att samtliga inblandade elever tagits bort från sina klasser under två veckor. De får i stället enskild undervisning av skolans studiecoacher, som är pedagogiskt utbildade och har stor kunskap och erfarenhet av socialt arbete.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Alltså detta är ju bara SÅÅÅÅ barnsligt. Seriöst, vem gör sånt här? Hur kan detta vara kul? Tänk er henne i den situationen.. Nä fyfan, jag skäms för detta, jag vet ju vem människorna är! Shit..


Kommentarer
Postat av: alizia

OMGGG!!!!!!!!!!

jag vill veta vem som gjorde de och på vem :o hahahahahahah

2010-10-28 @ 22:00:28
URL: http://aliziaholm.blogg.se/
Postat av: alizia

DE VAR DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-10-29 @ 18:08:30
URL: http://aliziaholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0